Dramatúrgia

Mont Plans és actriu i cantant i ha estat durant molts anys membre de “La Cubana” i de “Dagoll Dagom” .

Ha treballat sota la direcció dels millors directors del país. A més de Jordi Milan i J.L.Bozzo, ho ha fet amb Xavier Albertí, Lourdes Barba, Sergi Belbel, Rafael Duran, Calixte Bieito, Paco Mir ... entre d’altres.

Les obres “Chaise Longue”, “Les dones som... com som!” i “Com deia aquella”, son espectacles de creació i producció pròpies.

Ha col·laborat a la ràdio i en diversos programes i series a la televisió

Recentment, l'hem pogut veure a "Gente Bien" i “Campanades de boda” amb La Cubana o “L’hort de les Oliveres” i "El gran mercado del mundo" al TNC, dirigits per X.Albertí.

Actualment representa "De Mares i filles" de Paco Mir i continua amb les representacions de "Sembla que rigui" . 

Nominació MAX millor actriu repartiment per “Peer Gynt”
Nominació BUTACA com a millor actriu per “BCN Mapa d’ombres”
Premi Ass.d’espectadors del Teatre del Mar de Palma de Mallorca per  “Les dones som... com som!”
Premi  BUTACA  a la millor actriu de musical per
“El Temps de Planck”

Constantí i Plans durant la presentació de l'espectacle a 'La Seca' (2015)

Òscar Constantí i Bosch  (Barcelona, 1979) és Educador Social (Universitat de Barcelona) i dramaturg.

Des de la seva vessant professional en l'àmbit de l'Educació Social, el 2010 duu a terme el llibret, producció i direcció de l'espectacle "Mentre hi hagi peles!", un musical a partir de cançons de La Trinca que promou la inserció comunitària de persones amb problemàtica derivada d'una malaltia mental. En aquest projecte coincideix amb Mont Plans.

L'any 2012 publica "La nit que en Robafaves no va poder dormir". Una faula sobre la il-lusió a través d'un viatge amb les criatures de fantasia de la ciutat de Mataró. El conte és il-lustrat per Blanca Gimeno Capmany. L'any 2018 en fa una versió en teatre musical per escoles. 

El novembre del 2019 presenta una versió de l'espectacle musical de Dagoll Dagom, "La nit de Sant Joan" com un projecte de teatre inclusiu a GRUP ATRA

El 2023 estrena, també dins l'àmbit de teatre inclusiu, el musical amb autoria llibret i cançons : "El Petit Príncep. Històries viscudes". (Constantí / Miquel Borlan)

Ha rebut formació en dramatúrgia a l'obrador la Sala Beckett en diversos cursos a càrrec d'Esteve Soler, Xavier Albertí, Guillem Clua, Albert Lladó, Joan Lluís Bozzo, Pere Anglas i Marta Gil. És fundador i director de l'entitat sense afany de lucre dedicada a produccions de Teatre Social Baula escènica